Overname, samenwerking of trainingen om mijn kennis over te dragen. Het maakt mij niet uit hoe we jouw marketinguitdaging aanpakken, als we ‘m maar oplossen!

Lees verder

Werkwijze merkstrategie, contentmarketing en online campagnes

Je kan jouw marketinguitdaging op het gebied van merkstrategie, contentmarketing of online campagnes in zijn geheel bij mij neerleggen. Ik fungeer dan als verlengstuk van jouw marketingafdeling of organisatie. Toch deel ik mijn ervaring en kennis ook graag. Wil je zelf graag leren hoe je socialmedia inzet of campagneplannen maakt? Ik leg het je graag uit in een workshop of training.

Strategie

Elke samenwerking begint voor mij met een ijzersterke strategie. Dit kan een merkstrategie zijn maar ook een contentstrategie gericht op socialmedia kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Die strategie is meestal kort, maar kan ook uitgebreid zijn. Net waar jij behoefte aan hebt.

Samenwerking met een marketeer

De beste manier van werken is samenwerken; mijn kennis over marketing en jouw kennis over de organisatie brengen we samen. Zo werken we bijvoorbeeld samen aan social media waarbij ik ondersteun met een contentkalender, tips en handvatten en shortcopy. Ik breng mijn kennis over totdat je het zelf kan.

Trainingen en workshops

Heb je een marketeer in dienst of ben je een marketeer die graag de specialistische kneepjes van het vak leert? Ik geef masterclasses, workshops en trainingen. Ik maak die voor je op maat maar spreek ook voor groepen.

 

Daarbij breng ik mijn kennis over binnen het onderwerp merkstrategie, socialmedia of campagneplannen. Ik begin altijd met een stukje strategie, waarbij ik de grootste tijd stil sta bij ervaringen en tips uit de praktijk. Zo kan je daarna écht zelf aan de slag.

Overname

Geen marketeer voorhanden en zelf geen tijd over om de marketing goed uit te voeren? Geen probleem, dan ben ik het verlengstuk van jouw bedrijf en neem ik de marketing over. Natuurlijk altijd in samenspraak met jou en aan de hand van een strategie, maar verder heb je er geen omkijken naar.
Ik pas mijn werkwijze graag aan binnen jouw wensen en behoeften. Een samenwerking, training, workshop of gehele overname; het is allemaal mogelijk. Zie je mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met mij op!