Geen marketinguitdaging is mij te gek. Ik kan je verder helpen met branding, naamsbekendheid of leads.

Lees verder

Merkstrategie, contentmarketing en online campagnes

De wondere wereld van marketing is groot. Zoveel mogelijkheden, zoveel specialismen. Ik heb ervoor gekozen om mij te specialiseren in merkstrategie, contentmarketing en online campagnes. Want hè, beter ergens heel goed in zijn dan van alles maar een beetje weten. Ik vertel je er graag meer over.

Merkstrategie

In een merkstrategie bepalen we de kracht van het merk, passend bij de organisatie en de behoeften van de doelgroep. Want hoe belangrijk de waarden van jouw organisatie ook zijn, het is belangrijk dat ze aansluiten bij de wensen van jouw (potentiele) klanten.

 

Het is tijd om de onderscheidende kracht te bepalen, de doelgroep in kaart te brengen en de positionering samen te vatten.

Contentstrategie

Vaak vloeit een merkstrategie over in een contentstrategie. Als je weet waar jouw organisatie voor staat, kan je via contentmarketing jouw doelgroep op een leuke en laagdrempelige manier bereiken.

 

Dit doe ik aan de hand van een ijzersterke contentstrategie en de inzet van verschillende (socialmedia)kanalen waar jouw doelgroep op aanwezig is.

Online campagnes

Hoe goed je content ook is; vaak heeft net een zetje nodig. Tegenwoordig bereik je jouw doelgroep niet zomaar. Tijd voor promotie waarbij de campagnemogelijkheden bijna eindeloos zijn.

 

Je kan ook kiezen voor een online campagne gericht op leads en conversies. Daarvoor werk ik met het touch, tell, sell principe en draai ik graag aan de knoppen.

Met een merkstrategie bepaal je de onderscheidende kracht van jouw organisatie en met contentmarketing weet je jouw doelgroep op een leuke en laagdrempelige manier te bereiken. Online campagnes zorgen ervoor dat jouw content wordt getoond aan de juiste mensen of je stuurt op leads en conversies om jouw verkoop te ondersteunen.
Heb je hulp nodig bij een van deze uitdagingen? Ik neem dit graag voor je over of breng mijn kennis over aan iemand binnen jouw organisatie. Stuur mij gerust een berichtje.