Mijn kennis over contentmarketing, socialmedia en online campagnes draag ik graag over!

Lees verder

Masterclasses, trainingen en workshops

Zodat je echt aan de slag kan!

Sommige mensen houden hun vakkennis het liefst voor zichzelf. Dat kan, want op die manier moeten mensen mij altijd inhuren voor hun marketingopdrachten. Dat is een manier, maar niet zo’n leuke manier. Ik geloof juist dat je door kennisdelen, de creativiteit en efficiënt van marketing verbetert. En ik vind kennis delen gewoon superleuk!

Van marketeer tot ondernemer en van beginnend tot senior

Ik draag mijn kennis over aan mensen die bezig zijn met marketing, maar niet het specialisme hebben zoals ik mij dat heb eigengemaakt. Per doelgroep pas ik mijn workshop of training aan, zodat het altijd past bij het kennisniveau van mijn deelnemers. Dus of je nou beginnend- of senior marketeer bent, ondernemer of nog geen kennis hebt van marketing … ik help je verder!

Contentmarketing, merkstrategie en online campagnes

De trainingen die ik geef, gaan altijd over een van mijn specialismes. Bedrijven huren mij het vaakst in voor de vijf volgende onderwerpen:

1: Social media
Hoe ben je op een leuke manier aanwezig op socialmedia en wat levert dit op voor mijn bedrijf? Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp

2: Adverteren
Op welke manier kan ik promotie inzetten en welke kanalen passen dan goed bij mijn bedrijf?

3: Online strategie
Op welke manier kan ik campagnes inzetten om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen?

4: Contentstrategie
Hulp bij het ontwerpen van een goede strategie, want hoe kan ik op de juiste manier mijn doelgroep bereiken?

5: Webcare
Hoe ga ik om met positieve maar vooral negatieve reacties en hoe werk ik aan een goed imago voor mijn bedrijf?

Bij mijn trainingen sta ik altijd even stil bij de strategie, omdat een strategie voor een goede basis zorgt. Daarnaast geef ik praktijkvoorbeelden, tips en handvatten zodat mensen na de workshop of training daadwerkelijk zelf aan de slag kunnen.

Mogelijkheden

Kennisoverdracht kan op verschillende manieren. Soms is een inspirerende masterclass voldoende, maar vaak willen mensen meer de diepte in. De keuze is reuze:

1: Masterclass
Ingaand op een specifiek onderwerp waar ik doormiddel van voorbeelden en cases op een inspirerende manier kennis overbreng.

2: Workshop
Door middel van handvatten en voorbeelden een kennisoverdracht, waarbij de deelnemers direct de tips in praktijk kunnen brengen door actieve deelname.

3: Trainingen
Veelal een twee- of drieluik waarin per bijeenkomst een bepaald onderwerp van A tot Z wordt behandeld.

4: Cursus
Een aantal dagen waarin de deelnemer(s) zo worden getraind dat ze na de cursus binnen het onderwerp specialist zijn.

5: Samenwerking
Naast bovenstaande voorbeelden ga ik ook samenwerkingen aan, zodat de ondernemer of marketeer stapje voor stapje steeds meer leert over het onderwerp.

Wat je ook kiest, ik heb altijd een belangrijk doel voor ogen: het niveau moet aansluiten op de ervaring van de deelnemers én de deelnemers moeten na deelname zelf aan de slag kunnen. Want inspiratie is tof, maar wat heb je daaraan als je niet weet hoe je dit vervolgens in praktijk moet brengen? Juist ja, niet zoveel 😉

Korter!
Vaak kunnen mensen net een zetje in kennis gebruiken zodat ze meer uit hun marketinginspaningen kunnen halen. Hoe fijn is dat als je dit leert van iemand met ervaring uit de praktijk? Ik help je graag verder!
Wil je graag weten wat een training, cursus of workshop kost en wat de exacte inhoud van het programma is?